Celule de medie tensiune gama MOD6 - Celulele modulare din gama MOD6 sunt destinate utilizarii in tablourile de medie tensiune din posturile de transformare MT/JT din sistemul energetic de distributie cat si in posturile de transformare de abonat. LM, TM, IMP-IMS, MCT, MCTs, MT, CS-CD, SI, LLM, RMb, RMS-RMD

Celule de medie tensiune gama MOD6

Celulele modulare din gama MOD6 sunt destinate utilizarii in tablourile de medie tensiune din posturile de transformare MT/JT din sistemul energetic de distributie, cat si in posturile de transformare de abonat.
Celule de medie tensiune gama MOD6 Celule de medie tensiune gama MOD6
Tabloul de medie tensiune, gama MOD6, este compus dintr-o serie de celule standard, modulare, compacte, protejate la arc intern.

Celulele modulare gama MOD6, sunt echipate cu separatoare de sarcina cu mediu de stingere SF6 si/sau intrerupatoare in vid.

Fiecare celula este echipata cu un mecanism de blocare mecanica, precum si cu o schema sinoptica care confera garantie, siguranta si securitate maxima operatiunilor. Protejarea la arcul electric intern permite posibilitatea utilizarii celulelor chiar si in conditii extreme.

Gradul de protectie al celulelor modulare gama MOD6 este IP3X pentru carcasa celulei dinspre exterior spre interiorul celulei si IP2X din interiorul compartimentului de cabluri catre sistemul de bare.
Dimensiunile celulelor sunt:
  • 500-750mm latime
  • 1600mm inatime
  • 1100mm adancime
Caracteristicile electrice nominale ale celulelor gama MOD6

Tensiunea nominala

kV

24

Tensiunea de tinere la 50Hz timp de 1min. (kV ef.)

izolatie

kV

50

separare

kV

60

Tensiunea de tinere la impuls de trasnet

unda 1,2 / 50ms (kV varf)

izolatie

kV

125

separare

kV

145

Curentul nominal de serviciu continuu

A

630-800

Curentul nominal al sistemului de bare

A

630

Curentul de stabilitate termica (1s)

(tinere la curentul de scurtcircuit)

kA

16

Grad de protectie asigurat prin carcasa

-

IP3X pentru carcasa celulei dinspre exterior spre interiorul celulei

IP2X din interiorul compartimentului de cabluri catre sistemul de bare

Capacitatea de inchidere

kA

40

Frecventa nominala

Hz

50

Caracteristica de modularitate a celulelor din gama MOD6 se rasfrange si asupra structurii interne a acestora. Aceste celule constituie solutia cea mai eficienta care se poate implementa, si lasa in acelasi timp, o poarta deschisa evolutiei, viitorului. Aceste celule evolueaza si se modeleaza odata cu ideile, necesitatile si cerintele beneficiarului.

Pornind de la variantele standard ale celulelor modulare gama MOD6, se pot executa configuratii complexe de tablouri de medie tensiune.

LM - celula de linie cu separator de sarcina - Echipament de baza: sistem trifazat de bare colectoare, separator de sarcina in SF6 cu contact de punere la pamant, mecanism de actionare standard, tip KS , indicator prezenta tensiune.
LM - celula de linie cu separator de sarcina
Echipament de baza: sistem trifazat de bare colectoare, separator de sarcina in SF6 cu contact de punere la pamant, mecanism de actionare standard, tip KS , indicator prezenta tensiune.
TM - celula de linie cu separator de sarcina - Echipament de baza: sistem trifazat de bare colectoare, separator de sarcina în SF6 cu contact de punere la pamant, mecanism de actionare standard tip KP(Sarel). 
TM - celula de linie cu separator de sarcina
Echipament de baza: sistem trifazat de bare colectoare, separator de sarcina în SF6 cu contact de punere la pamant, mecanism de actionare standard tip KP(Sarel).
IMP-IMS - celula cu intrerupator si protectie - Echipament de baza:
- sistem trifazat de bare colectoare
- separator de sarcina in SF6 cu contact de punere la pamant
- mecanism de actionare standard, tip KS
- intrerupator in vidIMP-IMS - celula cu intrerupator si protectie
Echipament de baza: - sistem trifazat de bare colectoare - separator de sarcina in SF6 cu contact de punere la pamant - mecanism de actionare standard, tip KS - intrerupator in vid
MCT - celula de masura - Echipament de baza: sistem trifazat de bare colectoare, bare de racord, 3 transformatoare de masura curent, 3 sau 2 transformatoare de masura tensiune.MCT - celula de masura
Echipament de baza: sistem trifazat de bare colectoare, bare de racord, 3 transformatoare de masura curent, 3 sau 2 transformatoare de masura tensiune.
MCTs - celula de masura cu separator de sarcina - Echipament de baza: Sistem trifazat de bare colectoare, Separator de sarcina in SF6, cu contact de punere la pamant, Mecanism de actionare standard tip KS, Bare de racord, 3 sau 2 transformatoare de masura curent, 3 sau 2 transformatoare de masura tensiune.MCTs - celula de masura cu separator de sarcina
Echipament de baza: Sistem trifazat de bare colectoare, Separator de sarcina in SF6, cu contact de punere la pamant, Mecanism de actionare standard tip KS, Bare de racord, 3 sau 2 transformatoare de masura curent, 3 sau 2 transformatoare de masura tensiune.
MT - celula de masura tensiune - Echipament de baza: sistem trifazat de bare colectoare, separator de sarcina in SF6, cu contact de punere la pamant, mecanism de actionare separator standard, tip KS, 3 socluri portfuzibili cu 3 sigurante fuzibile pe partea de joasa tensiune, 3 sau 2 transformatoare de masura tensiune.MT - celula de masura tensiune
Echipament de baza: sistem trifazat de bare colectoare, separator de sarcina in SF6, cu contact de punere la pamant, mecanism de actionare separator standard, tip KS, 3 socluri portfuzibili cu 3 sigurante fuzibile pe partea de joasa tensiune, 3 sau 2 transformatoare de masura tensiune.
CS-CD - celula de cupla cu plecare stanga dreapta - Echipament de baza: sistem trifazat de bare colectoare, separator de sarcina in SF6, cu contact de punere la pamant, mecanism de actionare separator standard, tip KS, indicatori prezenta tensiune.
CS-CD - celula de cupla cu plecare stanga dreapta
Echipament de baza: sistem trifazat de bare colectoare, separator de sarcina in SF6, cu contact de punere la pamant, mecanism de actionare separator standard, tip KS, indicatori prezenta tensiune.
SI - celula pentru servicii interne - Echipament de baza: sistem trifazat de bare colectoare, separator de sarcina in SF6 cu contact de punere la pamant, mecanism de actionare standard, tip KS.SI - celula pentru servicii interne
Echipament de baza: sistem trifazat de bare colectoare, separator de sarcina in SF6 cu contact de punere la pamant, mecanism de actionare standard, tip KS.
LLM - celula de linie cu AAR - Doua celule de linie cuplate cu sistem de blocaj mecanic si automatizare AAR.
Echipament de baza: sistem trifazat de bare colectoare, separator de sarcina in SF6, cu contact de punere la pamant, mecanism de actionare separator standard tip KS, indicatori de prezenta tensiune.
LLM - celula de linie cu AAR
Doua celule de linie cuplate cu sistem de blocaj mecanic si automatizare AAR. Echipament de baza: sistem trifazat de bare colectoare, separator de sarcina in SF6, cu contact de punere la pamant, mecanism de actionare separator standard tip KS, indicatori de prezenta tensiune.
RMb - celula de racord cu bare - Echipament de baza: sistem de colectoare, cablu.
Accesorii optionale: indicatori prezenta tensiune.
RMb - celula de racord cu bare
Echipament de baza: sistem de colectoare, cablu. Accesorii optionale: indicatori prezenta tensiune.
RMS-RMD - celula de cupla transfer jos, stanga, dreapta - Echipament de baza: sistem trifazat de bare colectoare, sistem trifazat de bare racord.
RMS-RMD - celula de cupla transfer jos, stanga, dreapta
Echipament de baza: sistem trifazat de bare colectoare, sistem trifazat de bare racord.


 
Solutia completa in electricitate - EnergoBit Group, EnergoBit, CFR Cluj, CFR 1907, Antreprenoriat Lucrari Electrice, SCADA, Contoare energie, Contoare gaz, Protectii numerice, SEL, EDSA, Posturi de transformare, Celule de medie, Tablouri electrice, Baterii de condensatoare, Transformatoare uscate, EnergoBit Tesar, Enex, Furnizare energie, Parcuri eoliene, Eolian, Energie verde, EnergoBit Schreder, Iluminat, Iluminat exterior, Stalpi de iluminat, Sisteme de iluminat, Lampa, Iluminat interior, Iluminat scenic, Energie eoliana, Intrerupatoare de medie, Reanclansatoare, Energobit Tavrida, Energolux, Separatoare, Contactoare, Trafo, Retrofit celule, Audit energetic, Statii electrice, Grupuri electrogene, Managementul energiei, Echipamente electrice, Sisteme de contorizare, Software de comanda si control